Acest atelier a fost cel mai popular în rândul tinerilor

 

 

Data:    19.07.2021    |    Locația: Covasna

Descriere:

 

La Casa de tip familial Boldog Apor Vilmos din Covasna, orele de pregātire pentru viata independentā, orele de atelier de teatru si atelierele de productie video s-au desfāsurat întotdeauna într-o atmosferā plācutā. Ne cunoastem de ani de zile, deci nu am avut probleme de comunicare între noi. Avem încredere unii în altii, am reusit sā purtām discutii care au atins cele mai sensibile corzi din sufletele noastre.

Dupā discutiile cu tinerii implicati in programele POCU, am tras concluzia cā toate orele au avut un farmec aparte, dar cel mai mult le-a plācut atelierul de productie video din data de 09.06.2021, când am discutat foarte mult despre fenomenul de builling ce face ravagii în scolile din România. Tinerii nostrii sunt foarte sensibili fata de aceasā temā, fiecare dintre ei au avut experiente negative în acest sens.
Am încercat sā producem un scurt video despre aceastā temā. Le-a plācut faptul cā se puteau exprima în mod liber, cā se pot misca, pot folosi expresii mai dure. Totusi am observat cā nu sunt în stare sā se necājeascā unii pe altii în mod serios, aveau grijā sā nu rāneascā pe nimeni nici cu vorbe prea tari, nici cu miscāri mult prea dure.
Desi tema are un impact puternic asupra tinerilor din zilele noastre, s-au simtit bine la acest atelier, s-au implicat, au avut idei despre cum sā realizām acest video. Au râs mult, s-au cicālit, dar au avut grijā unii de altii.

La noi acest atelier a fost cel mai popular în rândul tinerilor.

KOLOZSI NOÉMI si KOLOZSI ISTVÁN – pedagog social Covasna

 

 

Galerie

Raport eveniment