Prezentarea activității desfășurate de responsabilul grupului țintă

 

Descriere:

 

Mă numesc Máté-Nagyfalusi Éva, lucrez ca responsabilul grupului țintă începând din toamna trecută în cadrul acestui proiect. Mai demult am lucrat la Budapesta ca reprezentant marketing, din acest motiv pentru mine managementul de proiect nu este un domeniu necunoscut. După aceea am lucrat ca educatoare la Fundația Sfântul Francisc, am trăit zece ani la Deva cu zece băieți pe care am încercat să îi inițiez la o viață independentă.

Ca responsabilul grupului țintă în primele șase luni am lucrat împreună cu cei șase educatori, și am realizat identificarea grupurilor țintă, am stabilit relații cu aceste grupuri, iar în același timp am luat legătura și cu alte centre de plasament și protecție a copiilor, cu scopul de a le informa privind posibilitățile oferite de proiectul nostru. Pănă la sfârșitul lunii martie am ales, împreună cu colegii educatori, cei 59 tineri, având vârsta de peste 16 ani, care în prezent stau în centrele de plasament din incinta rețelei noastre și în timp scurt vor părăsi sistemul instituționalizat de protecție specială. După ce am efectuat înregistrarea lor în program, în luna mai am putut începe realizarea programelor de dezvoltare împreună cu colegii educatori și psihologi. Totodată sarcina mea este și armonizarea tuturor activităților care se desfășoară în regiune, respectiv am responsabiliteatea să asigur ca proiectele de activități să fie elaborate în fiecare lună, ca activitățile să fie realizate și să elaborarăm documentele care atestă realizarea acestora. În momentul actual mă ocup cu înregistrarea tinerilor care au părăsit sistemul instituționalizat de protecție specială, în vederea înrolării în program a 56 de tineri. În prezent avem 9 tineri în program, pentru care în momentul actual încep activitățile de
dezvoltare.

Lucrăm mulți în proiect. Acesta este unicul meu loc de muncă, sunt angajată cu 6 ore, lucrez de acasă, din când în când mă deplasez la centrele în care se desfășoară activitățile. Cele mai importante mijloace de lucru sunt laptopul, telefonul și imprimanta.

Acesta este primul proiect POCU la care lucrez, pentru mine constituie o provocare serioasă armonizarea și coordonarea activităților desfășurate de o echipă atât de numeroasă, asigurarea progresului în mod continuu pe mai multe planuri, și elaborarea simultană a documentării activităților. La sfârșitul lunii iunie am depus cel de-al patrulea raport, în care numai documentația legată de sarcinile mele de lucru numără 200 de pagini.

 

 

 

 

 

Galerie

Raport eveniment