Prima noastră tabără de vară

 

Data:    30.08.2021    |    Locația: Sat Izvoare (jud HR)

Descriere:

 

În cadrul proiectelor ,,Primul pas,, și ,,Majorat,, vom organiza prima noastră tabără de vară, începând cu data de 30 august.

Locul desfășurării taberei este localitatea Izvoare din județul Harghita. Participanții sunt tineri crescuți și educați la Fundația Sfântul Francisc și provin din județele Arad, Hunedoara, Covasna, Harghita și Mureș.

Dorim ca tinerii să aibă posibilitatea să participe la o serie de activități creative, cum ar fi: decorarea de mobilier prin vopsire, pregătirea de săpunuri aromate, crearea unor coliere din perle și pietre colorate, pregătirea de decorațiuni din paie.

Aceste activitati contribuie la dezvoltarea creativitatii, la dezvoltarea deprinderilor manuale, la dezvoltarea respectului fata de rezultatele muncii proprii, consolidarea abilitatilor de a finaliza lucrul inceput si disciplina pastrarii materialelor in ordine, educarea rabdarii, respectarea regulilor, cooperarea cu alte persoane in vederea realizarii unor lucrari de grup – toate aceste deprinderi fiind esentiale pentru a putea conduce o viata independenta.

 

 

Galerie

Raport eveniment