Din data de 21.09.2021, s-au alăturat încă 10 tineri la programul pentru beneficiarii serviciilor caselor de tip rezidențial

 

 Data:    21.09-2021    |    Locația: Covasna, Tusnad, Sansimion, Lazarea, Gheorgheni, Sovata, Gheorghe Doja, Sighisoara

Descriere:

 

În luna septembrie s-au încheiat primele 6 luni din programul nostru, dintre cei 59 de tineri, care s-au alăturat programului din Ținutul Secuiesc (Regiune Centru), 12 și-au terminat studiile. Ei au posibilitatea să continuie programul, participând la consiliere privind piața muncii, să primească ajutor în găsirea unui loc de muncă.

Din 21.09.2021 în locul lor au venit 10 tineri, care au împlinit vârsta de 16 ani. O veste bună este faptul că în județul Mureș, în localitățile Sighișoara și Gheorghe Doja, am reușit să implicăm noi tineri în program.

Psihologii îi ajută pe tineri, îndrumându-i să facă alegeri potrivite privind cariera lor, oferă servicii de consiliere psihologică și suport emoțional. Pedagogii organizează activități de dezvoltare a abilităților de viață independentă, și activități de terapie ocupațională și artistică pentru tinerii care sunt beneficiarii serviciilor noastre din cadrul caselor de tip rezidențial.

 

 

Raport eveniment