Tinerii au întâlnit cu un model care lucrează în agricultură de 15 ani

 

Data:  19.02.2022 |    Locația: Lăzarea

Descriere:

La 19.02.2022, tinerii post instituționalizați din Lăzarea au întâlnit cu un model care lucrează în agricultură de 15 ani. Deși provine dintr-o familie defavorizată, el este proprietarul unei companii bine stabilite.

Modelul nostru de urmat a fost un om din Lăzarea, Géza Lukács. Ne-a povestit despre propria sa viață, cu încercările și succesele ei. Géza a reflectat asupra importanței de a învăța și de a lucra împreună. Cred că viața lui poate fi un bun exemplu pentru tinerii noștri, pentru că arată că munca grea și perseverentă dă roade.

În timpul discuției, modelul nostru a explicat mecanismele de bază ale unei companii, la ce ar trebui să acordați cea mai mare atenție în calitate de manager și cele mai utile modalități de gestionare și de cheltuire a profiturilor. De asemenea, a vorbit despre importanța dezvoltării unui marketing eficient, în special despre cum să vinzi bine un produs sau un serviciu. În prezentarea sa, Géza a vorbit despre importanța împlinirii de sine, a iubirii pentru ceea ce faci, a sacrificiului de sine, dar și a moderației. El a spus că nu a mai fost în vacanță de peste 10 ani și, bineînțeles, nu a considerat că acesta este un exemplu de urmat, dar a dat un exemplu de sacrificiu de sine.

Poveștile sale au arătat că nu vede așchiile ca pe un mod de viață, ci este important pentru el să dezvolte comunitatea și să ajute oamenii.Cred că această întâlnire i-a făcut pe tineri să înțeleagă că este important să facă ceva pentru comunitatea noastră.

Personal, mă bucur foarte mult că Géza a acceptat invitația noastră și sper că a aprins o scânteie în toți tinerii, scânteia că merită să lupți pentru visele tale.

 

Galerie

Raport eveniment