Autocunoașterea

 

Data:  19. 03. 2022. |    Locația: Târgu Secuiesc

Descriere:

În weekendul trecut la data de 19.03.2022 ne-am întâlnit din nou la centrul nostru din Târgu Secuiesc cu câţiva tineri postinstituționalizați și au susţinut o şedinţă comună. Tema întâlnirii a fost autocunoașterea. În prima parte, am vizionat un filmuleț despre autocunoașterea, discutând de ce este importantă autocunoașterea și de ce ar trebui să vorbim despre acestea. În a doua parte a întâlnirii, Béla Olasz, pastor asistent al Bisericii Sfânta Treime din Târgu Secuiesc, le-a vorbit tinerilor despre relaţia dintre cunoaşterea de sine şi Dumnezeu. El a considerat important să lucrăm în continuare la acest lucru în viitor și să observăm cum ne comportăm în anumite situații.
După ce am discutat subiectul, toată lumea a făcut o analiză Swot despre ei înșiși, scopul căreia a fost să găsim o soluție la slăbiciunile și dezavantajele noastre și să nu ne așteptăm de la altcineva rezolvarea problemei noastre.
Am încheiat ziua cu un joc în care am notat farse din copilărie și apoi a trebuit să ne dăm seama cine a fost făptuitorul.
Am încheiat întâlnirea cu succes și toți tinerii s-au distrat bine.

 

 

Galerie

Raport eveniment